Despre mine

Specialist minte și suflet, partizan al drepturilor copilului

Motto: Suferința nu este întotdeauna vizibilă, de cele mai multe ori ea se află în interiorul nostru. Devino eroul vieții tale, nu victima ei.

Avansează
A rad wolf

De ce fac ceea ce fac

Dintotdeauna am știut despre mine că am fost un copil liber și curios, oricând dornic să ajute. Am ales să trec prin viață din plin și să nu o las să treacă pe langă mine. Și am ales să rămân același copil, am ales fericirea, am ales să nu fiu victima vieții mele, am ales să continui să mă joc. Am realizat că sensul vieții mele este acela de a fi acolo pentru ceilalți.

Am înțeles că dacă reușim să fim parinți mai buni pentru copiii noștrii și pentru noi înșine, dacă nu ne îndepărtăm de esența noastră prea mult, dacă continuăm să ne jucăm, putem să atingem aceea stare de echilibru la care visează oricine. Și îmi doresc să îndrum și să susțin pe oricine își dorește să fie bine cu sine.

Certificări:

Păreri

Impresii de la oameni pe care i-am ajutat

Camelia este psihologul care îi ajută pe oameni să învețe, să înțeleagă și să trateze diferite probleme de viață și sa le depășească. Camelia îi ajută pe pacienții ei, așa cum m-a ajutat si pe mine, să facă față evenimentelor stresante, să depășească dependențele - chiar si dependența de muncă si să își gestioneze emoțiile.

Camelia Ionescu - Avocat

Abordare

Ce aduc nou

Aduc nou un model de parentaj care pornește de la echilibrarea psiho-relațional-emoțională a părintelui și ajunge la crearea unui mediu securizant pentru întreaga familie.

  • Reîntoarcerea către sine pentru a ajunge să ne bucuram de viață exact așa cum este ea este alt element de noutate, prin dezoltarea rezilientei si empatiei.
  • O viziune integrativă, complexă a tulburării din spectrul autist, abordată interdisciplinar, și cu posibilitatea diagnosticarii la vârsta adultă.
  • Lansez o abordare umanistă asupra tulburarilor de dezvoltare, cu mult respect pentru copil și familia sa, cu support și empatie, care are la bază jocul liber și relația securizantă. A vedea copilul dincolo de diagnostic, de a-I cunoaște provocările si de a-I crea acel mediu potrivit dezvoltîrii sale, sunt doar câteva din direcțiile P.I.C.S.
Pentru tine

Cum te pot ajuta

Listă servicii

Servicii avansate de psihologie clinică și psihoterapie integrativă.

Workshop

P.I.C.S. Psihoterapia Integrativă a Copilului Special: intervenție în cazul tulburarilor din spectrul autist.

Păreri

Impresii de la oameni pe care i-am ajutat

Intalnirea mea cu psihologul si omul Camelia Ruxandar a avut loc intr-un moment in care nu ma mai regaseam si simteam ca pierd controlul asupra vietii mele. Momentele petrecute in atmosfera linistitoare a cabinetului tau, discutiile si mai ales intrebarile bine alese, m-au ajutat sa identific provocarile cu care ma confruntam si sa descopar modalitati de a depasi starile de neliniste. Multumesc pentru sustinerea pe care mi-ai oferit-o. Profesionalismul si calitatea ta umana mi-au fost si imi sunt de mare ajutor. Sunt linistita la gandul ca exista un loc si o persoana la care pot merge cand simt ca am nevoie de sustinere si intelegere.

Mihaela Serban - Autoare "Copilul din mine"

Apariții media