Camelia Ruxandar

Psiholog & terapeut

Poate că este momentul să fii bine cu tine. Să simți că viața este un dar și că te poți bucura de ea. Este momentul să ai grijă de tine.

Află cum
Noul tu

Evitarea nu este o strategie. Fii pregătit pentru schimbare.

Terapia te poate ajuta să elimini "frânele" minții și schemele disfuncționale. Nu îi poți schimba pe ceilalți, dar poți schimba felul in care tu ești, simți și vezi lumea din jurul tău. Poți învăța să ai grijă de tine. Nu ai nevoie decât de:

01

Curaj - Curajul de privi viața așa cum este ea, de a persista in propria evolutie, intr-un mod integru si plin vitalitate.

02

Perseverenta - Efortul depus pentru a ajunge la starea de bine, indiferent de dificultățile cu care te intâlnești pe drum.

03

Onestitate - A privi către sine cu loialitate, corectitudine și sinceritate. Să îți vezi și să îți accepți autenticitatea.

04

Înțelepciune și cunoaștere - a cerceta într-un mod curios, cu mintea deschisa și dorinta de a învața.

Hello

Eu sunt Camelia

Fapt: Maturitatea emoțională nu o dobândești doar pentru că ești adult.

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre mine este că sunt OM, ca și tine, perfect conștientă de imperfecțiunile mele. Când întâlnesc persoane noi, atât la cabinet, cât și în afara lui, adesea aud: "Nu cred că am întâlnit vreodată pe cineva ca tine. Unde ai fost până acum?!"

Mai multe despre mine
Păreri

Impresii de la oameni pe care i-am ajutat

Camelia a fost și este în continuare ca un mentor pentru mine! Într-o perioada când părăsisem primul job din domeniul psihologiei, Universul a avut grijă să dau peste oameni care să mă ghideze în continuare și să-mi ofere unul dintre cele mai bune daruri pe care le poți primi în viață, încrederea. A văzut în mine ceea ce mulți au refuzat să vadă și fără reținere m-a susținut, m-a ghidat și mi-a arătat că și eu contez, că și eu pot. Mă înclin în fața ei, pentru că m-a ajutat doar din dragostea pentru oameni și asta este încă o lecție gratuită predată de Camelia, pentru mine și nu numai.

Horia Chitu - Psiholog

Prezentare P.I.C.S.

Copilul din spatele diagnosticului

P.I.C.S. a fost creat pentru cei care vor să cunoască, cu adevărat, comportamentul copiilor cu autism și care sunt metodele prin care se pot apropia de ei.

Descoperă
Workshop

P.I.C.S. Psihoterapia Integrativă a Copilului Special

P.I.C.S. imbină într-un mod sinergetic trei programe de intervenție în cazul tulburării din spectrul autist recunoscute la nivel mondial.

Descoperă